onsdag 23 juli 2014

Julmat 2013

Risgrynsgröt med saftsås till frukost på julafton.
Jultallrik på julafton.
Ris á la Malta på julafton.

Man kan inte äta alla julrätter på julafton, så det spreds ut över dagarna efter.

Janssons frestelse.

Jultallrik med det mesta.


Lutfisk med potatis.

Ostkaka med sylt och vispgrädde.

Ris á la Malta.


Efter jul har man alltid massa julmat över, och då blir det många vörtbrödsmackor. Här med potatissallad och rödbetor. Till det ett glas Apotekarnes julmust.

Vörtbrödsmackor med skinka och senap, och kalvsylta med rödbetor.

Vörtbrödsmackor med skinka och senap, och mimosasallad med löksill.

Vörtbrödsmackor med skinka och senap, och julosten.

Julknäcke med skinka, potatissallad, kalvsylta, sill och rödbetssallad.