onsdag 6 februari 2019

Pyttipanna med Fjällbackare 2019

Det fanns inget recept på vad man kunde göra med Fjällbackare så jag hittade på ett eget. Det blev ganska bra.

Fjällbackarekorven är köpt i Handlar´n i Klädesholmen och kebabkött hittar man i många affärer.



Recept: 

Skala potatis och skär i 1-2 cm stora bitar.

Koka potatisen med salt 8 minuter. Häll av vattnet.

Låt potatisen stå en timma i kylskåpet utan lock.

Skär gul lök, Fjällbackarekorv och kebabkött i 1 cm stora bitar. Lägg dom i  varsin hög.

Stek potatisen med smör tills dom får lite färg. Lägg i följande med några minuters mellanrum mellan varje ingrediens i den här ordningen: gul lök, Fjällbackare och kebabkött.

Krydda med salt och vitpeppar mot slutet av stekningen. Stek ett par minuter till.

Servera med inlagda rödbetor.