måndag 11 augusti 2014

Maträtter 2014 del 6


Renskav i gräddsås med pommes frittes och havtornssylt.

Räk- och svamprisotto med sallad.

Räksoppa gjord av skalrester.

Rågkaka med kaviar, laxpastej, rullsylta, och guavajuice.

Rösti med lingonsylt, köttbullar och rödlök.

Sichuan pork från burk, och ris.

Skogaholmslimpa med kaviar och äpplemos.

Soppa med tilapia, havsmix, Medelhavskrydda, morot och tomat.

Spagetti med gräddsås.

Spagetti med italiensk fiskpastasås.

Stekt havregrynsgröt med lingonsylt och kokta morötter.

Stekt havregynsgröt med fläsk och lingonsylt. Godare än man trodde. Havregrynsgröten är gjord lite tjockare än vanligt. Sen får den stå kallt några timmar. Och så blandar man i salt, socker och lök och gör platta kakor som steks i smör.

Stekt känguru med potatismos och sallad.

Stekt makrill, spenat och mos. Ett recept från mormors dagar.

Stekt spagetti med svamp, lök, ärtor, soja, svampnudelkrydda.

Stekt strömming med potatismos, lingon och ättiksgurka.